TIENERACTIE

Imtiaz met gezin

Deze familie is in de schulden geraakt, omdat ze een dochtertje hadden met een hersentumor en daardoor hadden ze veel medische kosten. Helaas is dit dochtertje later alsnog overleden. Maar ze moesten geld lenen om die medische kosten te betalen. De vader Imtiaz kon het geld lenen van zijn baas, waar hij in een steenfabriek werkte.

Maar zijn salaris was te laag om en voor zijn gezin te zorgen en de schulden af te betalen, de schuld werd steeds groter. Zijn vrouw, moeder van vijf kinderen, moest ook werken en toen het daarna nog niet lukte, moesten de kinderen meewerken en konden niet meer naar school, want er moet zestien uur per dag gewerkt worden.

We zijn in contact gekomen met hun voorganger en die vertelde dat vader Imtiaz graag zijn vrijheid terug wil en zijn eigen bedrijfje starten. Hij wil graag zijn kinderen naar school sturen, zodat zij een betere toekomst kunnen krijgen.

Wij, de tieners van Pinkstergemeente Amsterdam, zijn daarom een actie begonnen. Wij willen dit gezin vrijkopen en geld bij elkaar krijgen, zodat de lening afbetaald kan worden, vader een eigen bedrijfje kan starten en we de schoolkosten voor het eerste jaar kunnen overmaken. Helpt u ons mee?

Met deze online actie willen we dit verhaal zo VER mogelijk verspreiden! Dit verhaal is namelijk het verhaal van HEEL VEEL gezinnen binnen de moderne slavernij.

Alle kleine beetjes helpen en het verspreiden van dit verhaal helpt heel erg!!

Al het geld dat wordt opgehaald wordt besteed aan het gezin op de foto en als we ’te veel ophalen’ aan een soort gelijk gezin.

Helpt u mee?

Dank u wel!