SENIOREN

EIGENLIJK HETEN ONZE SENIOREN: VETERANEN.

Niets gezelliger dan een club veteranen! Oudgedienden, oudstrijders. Iedereen houdt van een goed verhaal. We putten samen uit zakken vol herinneringen, of luisteren naar verhalen en kunnen er van leren. Niets gezelliger dan onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een versnapering die ‘goeie ouwe tijd’ op te halen. Maar dat is niet alles.

Mensen op leeftijd die in God geloven hebben wel wat meer te melden. Zij hebben God aan het werk gezien in hun lange en vaak moeizame leven. Velen hebben wonderen meegemaakt, een onverwacht ingrijpen van God, waardoor ze weer verder konden. Dat zijn de verhalen die er echt toe doen, waardoor onze verwachting op God wordt versterkt.

We zingen ook met elkaar en ieder heeft zo zijn eigen lied waar hij of zij van zegt: Dat raakt me diep van binnen!  Dan gaat het ‘grote boek’, de Bijbel open, en komen we er met elkaar achter dat we het meeste nog niet weten! 

Kortom, bent u Senior vanaf 60 jaar en wilt u graag tijdgenoten ontmoeten, maar ook nog wat diepgang met een lied en een korte overdenking uit het Woord van God, laat dan niets u weerhouden om 
De Seniorenmiddag wordt gehouden op de eerste en derde dinsdag van de maand om 13.00 uur.
Inloop vanaf 12.30 uur. 

WE VERWACHTEN U!

Het is de gezelligheid, het zingen 
en de geestelijke bemoediging
wat ik hier zo fijn vind.
Ik kom hier graag!

Wilt u meer informatie of u aanmelden?
Stuur een e-mail naar: secretariaat@pinkstergemeente-amsterdam.n

V