CONTACT


Kantoor
 Pinkstergemeente Amsterdam
Gebouw Keerpunt
Arent Janszoon Ernststraat 302-304 1082 LT Amsterdam
Tel. 020 – 644 69 99
op dinsdag en vrijdag van 09.30 – 13.00 uur
E-mail: secretariaat@pinkstergemeente-amsterdam.nl

Voor vragen betreffende financiële administratie: 
Mw. A. Brussel 
E-mail: finadmin@pinkstergemeente-amsterdam.nl
Gemeenterekening:
BIC: RABONL2U / IBAN: NL49 RABO 0343 1739 21
t.n.v. Pinkstergemeente Amsterdam 

ANBI
De pinkstergemeente Amsterdam is aangesloten bij de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeente (VPE). Op basis van de voor de VPE afgegeven groepsbeschikking is een aangesloten gemeente een ANBI als voldaan wordt aan de publicatieverplichting. Giften zijn daarom belastingaftrekbaar. 

Publicatieplicht

Aan de publicatieplicht wordt voldaan op het ANBI-portaal van VPE.
Voor overzicht: KLIK HIER

Voor onze privacy verklaring: KLIK HIER

IK WIL CONTACT Bent u bij een dienst van Pinkstergemeente Amsterdam geweest, of bent u van plan te komen? Heeft u naar aanleiding daarvan vragen? Wilt u verder contact? Vult u dan hieronder uw gegevens in op het contactformulier, zodat wij u verder van dienst kunnen zijn. U bent van harte welkom!
Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. U mag in ieder geval binnen 2 weken een reactie verwachten (dit geldt voor niet urgente vragen).

WILT U ONZE DIENST BEZOEKEN
U bent van harte welkom!
Vanwege de Coronasituatie zijn wij genoodzaakt om alle bezoekers van de dienst te registreren. Er kunnen maximaal 100 bezoekers komen i.v.m. de anderhalve meter. Als u een e-mail stuurt naar secretariaat@pinkstergemeente-amsterdam.nl met de mededeling dat u graag wilt komen, krijgt u van het secretariaat een registratie link toegestuurd, waarmee u zich kunt registreren voor de komende dienst. 
De registratie sluit op zaterdagavond om 22.00 uur. Is de aanmeldingslijst vol? Dan kunt u zich aanmelden op de wachtlijst, zodat u verzekerd bent van een plekje in de dienst de week erop. 

We zien uit naar uw komst!

Dit formulier graag invullen met Google Chrome.
Mocht u toch nog problemen ondervinden bij het invullen van het formulier, neemt u dan contact op met secretariaat@pinkstergemeente-amsterdam.nl
Na ontvangst van uw formulier, krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail. 

DE VOLGENDE INFORMATIE WORDT VERTROUWELIJK BEHANDELD:

    op